30.4.13

only hate the road when you're missing home photo engkantofdouble_zps9b5011e9.png photo engkantoutfit01_zps99cc6b08.png photo engkantoutfit05_zps40003e8a.png photo engkantoutfit06_zps5e228b76.png photo engkantoutfit03_zpsba18da07.png hat - h&m/dress - mum's old/cardigan - thrift shop/combat boots - vagabond/backpack - seppälä/belt - forever21

 Ehdin jo haaveilla noin päivän välein satelevista postauksista mut eihän se ihan niin mee, ei. Mutta kyllä tää tästä! Työt B&J:llä on alkanu ihan hyvin, sinne on oikeesti kiva mennä joka päivä ja työpäivät kuluu ihan silmänräpäyksessä. Vituttaa vaan kun oon niin onnettomuusaltis ja mokailen jossain asiassa melkein päivittäin. Mutta, niin kuin sanoin, kyllä se tästä. En jaksa stressata liikaa kun kevät on lähteny noinkin ihanasti käyntiin. Elämä on ihan kivaa. Tiiättehän, aina silloin tällöin.

I haven’t quite gotten this blog back up and rolling as quickly as I was hoping, but oh well. I love spring. I love my job. I keep screwing up pretty much daily at work but still, I love my job. Life’s good. You know, every now and then.

4 comments:

 1. such a pretty outfit! love how you combined the maxi dress with your docs, the hat also looks amazing <3

  londonandcoffee.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. Tää tuo mieleen claire danesin niin sanottu elämän sarjasta. Ihana!

  ReplyDelete
  Replies
  1. ai jaa, haha! hmm en taida olla ikinä kattonu sitä.

   Delete