6.4.13

new in + long time no see

 photo docs01_zps4a09efd8.png  photo leathervest03_zps84224d2e.png Dr. Martens and embellished cap - Urban Outfitters/Faux leather vest - H&M

 Maailman surkein bloggaaja täällä moi, muistatteko mut vielä? Mulla on ollut aika järjettömän kiireinen maaliskuu yo-kokeineen, ennakotehtävineen ja muine koulujuttuineen. Nyt ne on kaikki kuitenkin tehty, ja mulla koitti vapaus! No, ainakin toistaseksi ja nyt on sekä aikaa että inspistä postailla oikeen olan takaa. Mun shoppailu on viime aikoina karannut käsistä ja vaatekaappiin ei yksinkertasesti enää mahdu tavaraa. Siks oonkin menossa huomenna myymään Kallion ”puisto”kirppikselle Jennan kanssa. Ja oon siis tosiaan myymässä sellaset 50% mun vaatekaapista pois, eli tavaraa riittää.

 Tervetuloa siis Suvilahden Kattilahalliin klo 12-16.00 ostelemaan! Kannattaa sitten varautua siihen, että ihmisiä tulee olemaan paikalla paljon.

 Ja yllä näkyy tosiaan mun viimesimpiä ostoksia. Okei, varmaan murto-osa niistä, mutta loput on second handia ja niitä on niin paljon, etten tiedä viitsiikö niitä erikseen esitellä. Noi docsit tuli postissa just pari päivää sitten ja oon nyt yrittäny ajaa niitä sisään käyttämällä niitä kotona. Ei muuten oo kivaa, toi materiaali on ihan hemmetin jäykkää ja ilmeisesti kokokin on vähän pieni. Mutta noi vauvat on kyllä sen arvoset. Mun elämässä on ehtiny tapahtua aika paljon sitten viime postauksen, mutta ehkä jätän niiden kertomisen sitten myöhemmälle. Nähään pian asupostauksen merkeissä!

 And the award for worst blogger of the year goes to… me! Yeah, I haven’t been posting much in a long while but that’s about to change. My high school is (freakin’ finally) finished and I've delivered all preliminary assignments to the universities that I applied to. So now I have a lot of free time and even more inspiration for blogging. Tomorrow I’ll be selling pretty much half of my wardrobe on a flea market with my friend Jenna. I just don’t have any room or use for most of my old stuff because I’ve been shopping like crazy lately. Fortunately most of it’s been second hand, so it hasn’t taken a very big toll on my wallet. Actually the things in the pictures above are the only non-second hand stuff I’ve bought in a couple of months. Anyway, a lot has happened since my last post, but I think I’ll leave telling about all that for later. Stay tuned for an outfit post in the near future!

13 comments: