15.4.12

noctourniquet

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
denim jacket - etsy/velvet dress - thrift store/hat - h&m/combat boots - h&m/bag - h&m/belt - thrift store/rings - h&m, bijou brigitte, lindex

Tästä se kai taas alkaa, mun epätoivoinen yritys saada tää blogi takaisin pystyyn, heh. Ajattelin yrittää ihan kunnolla tällä kertaa. Energiaa ja ideoita ainakin riittää, keväällä on ollu käsittämättömän positiivinen vaikutus muhun. Ekaa kertaa pitkään aikaan musta tuntuu, että pystyn ehkä vihdoin jättämään kaiken sen elämää haittaavan angstin taakse ja keskittymään tärkeämpiin asioihin. Ai niin, tein muuten tunnuksen Fashiolistaan; tässä.

So once again, I’ll try to get this blog back up on its feet. I def have the energy and ideas for it, thanks to spring. For the first time in a while I feel like I could actually stop wasting my time on thinking about how much my life sucks, and do something about it. So yay for spring! Oh and by the way, I made a Fashiolista account, click here.

14 comments:

 1. Oi oot ihanan näkönen! asu ja hiukset ja kaikki just nappiin :-----)

  ReplyDelete
 2. Se lukio missä oot ollu niin ootko saanu siitä ihan hyvän kuvan ja millasta siellä on? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hmm no, pakko sanoo et petyin vähän kun alotin sen. En oo oikeen tuntenu sitä omakseni, koska suurin osa sen oppilaista on vähän, no, erityyppisiä ihmisiä ku mä. Mut nyt viime aikoina oon tajunnu ettei sillä oo niin isoa merkitystä, oon ystävystyny siellä ihanien ihmisten kanssa ja opetuksen laatu on hyvää. Ainakin jos kiinnostaa mediajutut niin kannattaa hakea. Sitäpaitsi MeLu on niin iso koulu, että sieltä löytää pakostikin kavereita ja esim. kursseissa on paljon valinnanvaraa. :)

   Delete
 3. lovely ! ps. http://leglesslove.blogspot.com/2012/04/alles-liebster.html sinä siellä :-----)

  ReplyDelete
 4. Kiitos, kun vastasit toho mun lukio kysymykseen! :) Mua kiinnostaa mediajutut ja tollaset, että sillätavalla se ois hyvä paikka...mut sit mua mietityttää toi, et onko se niiin hyvä. Myös ne ihmiset mietityttää....

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo ei mitään. :) Sen nimihän oli Koillis-Helsingin lukio ku ite hain sinne, mut toi Medialukio-nimi tuntuu houkuttelevan (ehkä?) myös vähän mielenkiintosempaa porukkaa. En siis usko et sun kannattaa murehtii mistään.

   Delete
 5. Isbe tehny kyl hyvää jälkee ! ja iiiihana toi farkkutakki :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. nii tais isbe tehä. jep, mäki tykkään! :)

   Delete