29.3.11

i'd like to believe your sugarcoated lies

Photobucket Photobucket Photobucket Lovely hat and lennon glasses from Lindex.

Tää on niin mua. Valitan ja kauhistelen jokaiselle vastaantulijalle kuinka hirveää on, kun pitää taas alkaa lukea kokeisiin. Ja se mitä todellisuudessa teen, on että istun koneella ahtaen itseni täyteen ruokaa joka päivä, kunnes huomaan iltamyöhällä että hups, munhan piti olla lukemassa! No, lupaan ja vannon että alotan heti tän postauksen jälkeen. Ja joo, tosiaan; tuli ostettua toi ylisöpö kesähattu ja aurinkolasit. Sen lisäks mun isä ja isovanhemmat kävi Afrikassa, ja toi mulle vähän tuliaisia. Ihania, rakastan etnokoruja!! Alimmassa kuvassa kaikki mun huulirasvat - tai ainakin ne jotka löysin. Nam!

Translation: Every single day I'm complaining about how bloody awful it is to sit at home and just study study study for the exam week. Yet what actually happens, is that I sit with my dear laptop, doing all kinds of nonsense, until it's so late that I just go to sleep. It's such an annoying habit, postponing work. I'll start in a while though, I swear! So, about the photos above. Indeed, I bought the hat and the glasses yesterday - love them! Also, my dad and my grandparents were on a vacation in Africa (sooo jealous!) and they brought me some souvenirs. Don't you just love ethnic accesories? I know I do! In the third pic you can see all of my lipbalms (well, the ones I found, at least). Not that I'm addicted or anything, haha. :D

♥ E

5 comments:

 1. AI ETTÄ SIELUN SISAR LÖYTY, mullakaan ei oikee etene tää kokeisiin luku nimittäinnnnn... nuo korut on aivan sika hienoja!

  ReplyDelete
 2. oi haluun nähä noi sulla, ton hatun ja lasit oioi

  ReplyDelete
 3. oi, mahtavat lasit. ja upeet nuo korut!

  ReplyDelete
 4. voi sulla on ihana blogi! rakastuin totaaalisesti=) mistä oot löytäny noin kivan 'taustakuvan'? =)♥

  ReplyDelete