19.3.11

i do, i do, i do

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Gina Tricot, Gina Tricot, Chep Monday, Gina Tricot, H&M, Blanco, Lindex, Gina Tricot, Random (form Paris), Cheap Monday, DYI

Päätin valokuvata mun laukut (tai ainakin ne eniten käytetyt). En tiiä miks, noissa ei nimittäin oo mitään erikoista. Laukut on mulle enemmän ihan tavaroiden kantotelineitä kuin asusteita. Muttajoo.

Translation: I don't know why i'm doing this post, but yeah, I decided to photograph all of my favourite bags. There aren't many of them, and there's nothing interesting about them, but oh well...

♥ E

4 comments:

 1. Älyttömän ihania, varsinkin 1, 2, ja 4!
  http://pinkquartzes.blogspot.com/

  ReplyDelete
 2. ääää ihanat varsinki noi kaks ekaa <3

  ReplyDelete
 3. pystyin äsken yhdistämään sun äänen tohon tekstiin, kun luin sitä aaa what the..!! kuulostaa niin sunlaiselt tekstilt. ehk reagoin toho niin voimakkaasti, koska tiedän joitain bloggaajia, jotka kirjottaa ihan eri tavalla (ei itsensä -tapasesti) verrattuna puheeseen. niin sit toi sun tekstis ja puhe mätsää taas ihan täydellisesti, tollasta sen pitäis olla jokasel mut kaikki ei haluu/osaa sitä taitoo.

  ReplyDelete
 4. Mira: :>

  KK: kiva et tykkäät :D!

  Kirsikka: ai jaa? hahha :D mä oon aina just ollu vähän hukassa ton kirjotusasun kans, koska jos se on liian puhekieltä, siit ei saa selvää, mut jos se on liian kirjakieltä, se ei enää kuulosta... no, multa. :)

  ReplyDelete