24.2.11

stockholm syndrome

Kävin siellä Tukholmassa niin kuin mä jossain muistinkin ilmoittaa. Tässä ois sieltä vähän matskua, pakollisine Burger King ja UO kuvineen kaikkineen, totta kai.
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Toi koko reissu meni aikalailla perseelleen. Ensinnäkään en ostanut melkein mitään. En vaan jotenkin siinä kiireessä saanut bongattua mitään, mihin oisin tykästynyt. Ja kaikki oli kalliimpaa ku muistin, koulukirjojen jälkeen ei jäänyt hirveesti rahaa. Sain sentään ostettua kuvissakin näkyvän viininpunaisen neuletakin, ja mustan neuletunikan/topin/mikäonkaan. Lisäksi noi aurinkolasit ja syötävän ihana huulirasva!

Ja okei, toisena vitutuksen aiheuttajana oli se, että me - siis ihan oikeasti - myöhästyttiin laivasta. Juostiin täysillä ja näin, mutta meitä ei enää päästetty laivaan ja se lähti seilaamaan Helsinkiä päin ilman meitä. Siis kuka idiootti myöhästyy laivasta? Käsittämätöntä. Kotiin päästiin sitten niin, että lähettiin pari tuntia myöhemmin Turkuun lähtevällä laivalla, ja Turusta junalla Helsinkiin. Noita paria seikkaa lukuunottamatta oli kuitenkin ihan hauska matka.

Tosiaan, matkalla oltiin äidin ja Stepan kanssa. Niin ja, olin elämäni ekaa kertaa Burger Kingissä. Oli hyvää joo. Sen lisäks bongasin laivalta vitamiinivettä, jota oli ofc pakko maistaa. Niin no, se maistui tasan Marlin marjamehulta.

Että tällasta. Tänään ois tarkotus käydä vielä kiertämässä kauppoja ja katella vähän leffoja kaveriporukalla. Moi moi!

♥ E

2 comments:

  1. Viittisitkö kertoo, miten toi eka kuva on otettu? Siis millä asetuksilla :---)

    Muute, tosi lupaava blogi ja jäin seuraamaan!

    ReplyDelete
  2. Ano: Taisin ottaa sen Tv:llä, pitkällä valotusajalla. Kiitos! :)

    ReplyDelete